søndag 17. juli 2011

Bursdags-eske

Fant nok en mal på eske i bloggen til Randi og fikk en bestilling på bursdags-kort.. Ble ikke helt enig med meg sjøl hvordan kort jeg skulle lage, så da titta jeg på bloggen til Randi og hun lager noen utrolig herlige esker... :) Dette er en av de, og jeg må bare si, at bloggen hennes er absolutt verd ett besøk eller fler... :)

1 kommentar:

 1. Hej på dig kära Anita vännen:)

  Esken du har gjort är grymt snygg så valarbetat med en massa underbara detaljer:) Motivet och färgerna blir pricken över iet detta gjorde du riktigt bra:)

  Du ska veta att jag har tänkt på dig massor speciellt med den grymhet som har hänt i Norge!
  Jag hoppas verkligen inte att någon i din familj eller vänner blev drabbade!

  Det som hände i Norge är så fruktansvärt så det finns inga ord som räcker till! Jag blev helt förlamad hade inte lust med något eller ville inte göra något var bara tvungen att vara och landa. Har fortfarande inte fattat omfattningen av denna grymhet som blev begått kommer nog aldrig kunna förstå och ta in det.
  Kan liksom inte förstå att det finns en människa som kan göra något sådant det är helt ofattbart!!!
  Jag känner mig mycket lycklig lottad för inga vänner eller någon av min familj i Norge blev direkt drabbad av denna fruktansvärda tragedienn.
  Men jag lider verkligen och känner verkligen för dom drabbade och hoppas att glädjen och ljuset återfinner sig hos dom alla fast detta fruktansvärda som dom har varit med om!

  Har nyligen kommit hem från en helt underbar Segelsemester i Stockholms skärgård:)
  Vi hade så himla tur med vädret så är så himla glad, tacksam och nöjd:) Veckan vi fick var helt super underbar:)
  Det finns lite bilder från vår segel semester som jag har lagt ut på bloggen om du vill titta:)
  Å kan du tänka dig segelbåten har även ett pyssel bord så jag kan även pyssla när jag är i väg på sjön ha ha ha:) Visst är det underbart:)

  Ha en underbar fredag och helg och ha det bäst:)

  Massor med kramar från Lilla vännen Inger:)

  SvarSlett