søndag 22. mai 2011

Her er en pose og noen kort jeg lagde i forrige uke... :) ble ganske fornøyd med resultatet om jeg får si det sjøl... :) Har kjøpt en ny magnolia swirl, og den brukte jeg her... Synes den er kjempelekker, og kommer nok til å bruke den på mange prosjekter... :)











5 kommentarer:

  1. WOW WOW WOW Vad mycket snyggt du har skapat du har verkligen inte legat på latsidan:) Du har verkligen haft fullt upp:) Dina alster du har gjort måste du vara jättenöjd med för dom är riktigt snygga:) BRA JOBBAT vännen vad du är duktig:)

    Vad kul att du gillade mitt "Sy skrin" jag tycker det är så himla kul att testa på nya saker:) Sen så tycker jag om att bygga i hop är inte lika duktig på kort tycker jag hmmmm.....
    Men men man kan väl inte vara duktig på allt heller:)


    Du är så välkommen att komma och hälsa på det skulle vara jättetrevligt:)
    Har haft besök av min kära blogg vän Lene som är dansk och vi hade det supertrevligt:)
    Är säker på att vi skulle hitta tonen och ha det super trevligt vi med:) Vi får se till att få till och träffas någon gång:)

    Jag har haft en jätteskön och lugn helg så det är en bra grund för en bra start på veckan nu:)

    Önskar dig också en jättetrevlig och skön måndag och vecka:)

    Ha det bäst och massor med kramar från Lilla vännen Inger:)

    SvarSlett
  2. Så flotte kort du har laget:-))
    Skal si du er produktiv <3
    klem

    SvarSlett
  3. Jag har aldrig sett så fina kort!! Du är mästerlig på att få till vackra kort utifrån en liten beskrivning. Jag beställde fyra kort och är så nöjd man kan bli och lite till... jag ska beställa lite fler kort snart. Tack och Kram Britt på Lavendela

    SvarSlett
  4. Tusen takk alle sammen... :)

    SvarSlett